Bolaget skall utveckla och sälja rättigheter till event relaterade till matlagning och kulinariska upplevelser och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 110 | 103 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 73 | 102 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 73 | 102 |
Årets resultat (tkr) | 58 | 81 |
Summa tillgångar (tkr) | 255 | 201 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 110 | 103 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 73 | 102 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 73 | 102 |
Årets resultat (tkr) | 58 | 81 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 158 | 145 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 97 | 56 |
Tillgångar (tkr) | 255 | 201 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 164 | 106 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 91 | 95 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 255 | 201 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Antal anställda | ||
Omsättning per anställd (tkr) | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 66.4% | 99.0% |
Soliditet | 64.3% | 52.7% |
Kassalikviditet | 106.6% | 59.0% |
Bolaget skall utveckla och sälja rättigheter till event relaterade till matlagning och kulinariska upplevelser och därmed förenlig verksamhet.